Tarieven

Voor dat ik aan het ontwerpen sla is het fijn om afspraken te hebben gemaakt over de kosten. Ik zal dan ook altijd van te voren een offerte op maat maken, aangezien geen klant en geen opdracht het zelfde zijn.

Om je een indicatie te geven van de te verwachten kosten die ik voor een ontwerp vraag geef ik hieronder enkele prijzen van veel voorkomende opdrachten.  Let op: dit zijn RICHTPRIJZEN  en geen prijzen waaraan rechten kunnen worden ontleend.

Logo ontwerp op maat vanaf € 345,-  excl BTW

Ontwerp visitekaartje € 75,-  excl. BTW

Geboortekaartje € 175,- incl BTW
Geboortekaartjes die ik maak, ontwerp ik op maat met handgeschilderde of getekende elementen naar wens. Elk ontwerp is dus ook uniek en op maat gemaakt voor jullie kindje. De prijs is afhankelijk van jullie persoonlijke wensen, de hierboven staande prijs is een richtprijs.

Trouwkaart € 220,-
Een bijzondere dag, jullie trouwdag, daarom vraagt deze dag ook om een bijzondere kaart. Uniek en op maat, één die helemaal bijdraagt aan de sfeer van jullie dag! Handgeschilderde of  getekende elementen gebruik ik graag. Ook voor het verzorgen van menu- of naamkaarten kun je bij mij terecht. De prijs is afhankelijk van jullie persoonlijke wensen, de hierboven staande prijs is een richtprijs.

Drukwerk, ik help je ermee!
En dan is je trouwkaart, geboortekaartje, huisstijl of ander product klaar en moet het gedrukt worden. Graag help ik je ook met dit gedeelte. Eerlijk gezegd doe ik niets liever!

Want iets dat met zorg en op maat gemaakt is verdiend ook de nodige aandacht. Ik beschik over goede contacten en regel met zorg je drukwerk!

Mocht jouw type opdracht er niet tussen staan schroom dan niet om contact op te nemen.

Elke opdracht op maat vraagt om een offerte op maat!

Koffie?

Janneke in Beeld

Welkom bij Janneke in Beeld, een kleine creatieve ontwerpstudio gevestigd in Zwolle.

Ontwerpen is mijn passie. Een geboortekaartje, trouwkaart, illustratie of logo voor je eigen ( misschien nog te starten ) bedrijf, ik maak het met liefde en op maat. Geen opdracht is hetzelfde. Dat maakt het zo leuk.

Ik hou van details en ontwerp met aandacht. Daarnaast zoek ik graag de kansen op binnen het beschikbare budget om daarmee aan de slag te gaan en om te komen tot een uniek en persoonlijk resultaat.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Kijk even verder op de site of neem contact met me op.

Instagram

Strodekkerstraat 3, Zwolle

06 45 227 125 - info@jannekeinbeeld.nl