Over mij

Boordevol ideeën, beelddenker, gevoelsmens en altijd in voor een goeie kop koffie, of een goed glas wijn. Dat ben ik, Janneke Lekkerkerker, getrouwd met mijn grote liefde, moeder van drie prachtige kids en eigenaar van Janneke in Beeld.

Ik ben dol op lezen,  het strand en de zee, lekker buiten zijn en eropuit met kids en man, goeie films, leuke interieur-  en kledingwinkels en lekker sporten. Al met al ben ik dus graag bezig.

Maar goed dan over wat ik doe:
Ik ontwerp, illustreer, fotografeer en maak. Of het nu een logo, een geheel nieuwe huisstijl of een trouwkaart betreft, van het begin tot eind help ik je er graag mee.

Uniek en op maat gemaakt. Ik maak graag gebruik van handgemaakte illustraties, laat me leiden door mijn gevoel en speur altijd naar trends. 

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?

Maak gerust een afspraak en met een kopje koffie (of thee) erbij komen we er vast wel uit!

 

 

 

 

Koffie?

Janneke in Beeld

Welkom bij Janneke in Beeld, een kleine creatieve ontwerpstudio gevestigd in Zwolle.

Ontwerpen is mijn passie. Een geboortekaartje, trouwkaart, illustratie of logo voor je eigen ( misschien nog te starten ) bedrijf, ik maak het met liefde en op maat. Geen opdracht is hetzelfde. Dat maakt het zo leuk.

Ik hou van details en ontwerp met aandacht. Daarnaast zoek ik graag de kansen op binnen het beschikbare budget om daarmee aan de slag te gaan en om te komen tot een uniek en persoonlijk resultaat.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Kijk even verder op de site of neem contact met me op.

Instagram

Strodekkerstraat 3, Zwolle

06 45 227 125 - info@jannekeinbeeld.nl